InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  BIH Četvrtak, 24.05.2018 || Završen “InHoReCa ConFest”  |  “Sarajevo InHoReCa Confest” ugostit će mnoge ugledne turističke djelatnike  |  VINA SLAVONIJE prezentirana u gradu na Vrbasu  |  Franck svojim vrhunskim espressom “Stretto” oduševio Sarajlije  |  Wilkinson u BiH svojim aktivnostima podržao obilježavanje Međunarodnog dana muškaraca  |  Uspješno završen prvi festival hotelskih operacija  |   DAIKIN – pouzdan partner za zdravu klimatizaciju  |  Prvi Festival hotelskih operacija HOW  |  Veliki uspjeh vinarije Hercegovina produkt-Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015   |  Nikad većeg uspjeha jednog BiH vina na Decanteru!  |  Održana pres konferencija Njemačke turističke zajednice u Sarajevu  |  Sarajevska pivara nastavlja saradnju sa obrazovnim institucijama  |  Treću godinu zaredom Jana proglašena najpopularnijim bezalkoholnim pićem u Hrvatskoj  |  Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama  |  Započinje druga faza globalne inicijative coffee&climate  |  Glasajte i odaberite najbolju vinariju s turističkog aspekta u regiji  |  Bocuse d'Or slavi 30. godišnjicu  |  Starbucks povlači alkohol iz svojih lokala  |  Jaffa paketići za 1000 mališana na Holiday Marketu  |  PRESTIŽNE NAGRADE ZA VINARIJU PODRUM VUKOJE 1982  |   ||
   

Chefovi s cool tetovažama

24.02.2016

Svaka tetovaža, jedna priča. Donosimo vam priče najboljih svjetskih chefova o njihovim tetovažama i kako su nastale.

2. Marc Forgione – chef restorana Marc Forgione i American Cut

"Koristim tetovaže kao putokaz u mom životu. Svaka ima svoju priču. One su uspomene. Perje divlje purice je znak velikog duha koji uvijek sluša i obraća pažnju na jednostavne stvari u životu.” – govori Marc za svoje tetovaže. Forgione obožava Navajo umjetnost – to je ono što ga je inspiriralo da otvori svoj ​​prvi restoran . Brojevi "1621” na obje njegove ruke predstavljaju svoj ​​njegovu pobjedu na "The Next Iron Chef – u ” 2010. godine.

3. Stephen Collucci – chef  u Colicchio & Sons 

"Želio sam tetovažu koja reflektira moju ljubav prema zanatu, ali da nije ”ženskasta”. Tetovaža (talijanska riječ za šećer) treba izraziti moju predanost prema umjetnosti i odati počast mojim korijenima, koji me inspiriraju na dnevnoj bazi.” – govori Stephen.

4. Luke Wallace – chef restorana CraftBar New York 

”Moj otac je bio u mornarici i služio u Vijetnamskom ratu. Uvijek sam volio njegove priče o putovanjima, hrani i uzbuđenjima u jugoistočnoj Aziji. On je imao sličnu tetovažu sidra koju je napravio u mornarici, s natpisom ”Made in Brooklyn” ispod nje. Kada sam se ja rodio ona je već izblijedila, ali se još uvijek sjećam kako sam mislio da je jako cool. Kada je moj otac preminuo od raka, napravio sam ovu tetovažu u njegovu čast.” – govori Luke. Banner na vrhu tetovaže napravio je naknadno, a na njemu stoji čin 3, scena 1, red 58-92, vjerojatno jedan od najpoznatijih govora ikad napisan, govor iz Hamleta – biti ili ne biti.



 
 
 
 
back to top