InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  BIH Četvrtak, 24.05.2018 || Završen “InHoReCa ConFest”  |  “Sarajevo InHoReCa Confest” ugostit će mnoge ugledne turističke djelatnike  |  VINA SLAVONIJE prezentirana u gradu na Vrbasu  |  Franck svojim vrhunskim espressom “Stretto” oduševio Sarajlije  |  Wilkinson u BiH svojim aktivnostima podržao obilježavanje Međunarodnog dana muškaraca  |  Uspješno završen prvi festival hotelskih operacija  |   DAIKIN – pouzdan partner za zdravu klimatizaciju  |  Prvi Festival hotelskih operacija HOW  |  Veliki uspjeh vinarije Hercegovina produkt-Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015   |  Nikad većeg uspjeha jednog BiH vina na Decanteru!  |  Održana pres konferencija Njemačke turističke zajednice u Sarajevu  |  Sarajevska pivara nastavlja saradnju sa obrazovnim institucijama  |  Treću godinu zaredom Jana proglašena najpopularnijim bezalkoholnim pićem u Hrvatskoj  |  Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama  |  Započinje druga faza globalne inicijative coffee&climate  |  Glasajte i odaberite najbolju vinariju s turističkog aspekta u regiji  |  Bocuse d'Or slavi 30. godišnjicu  |  Starbucks povlači alkohol iz svojih lokala  |  Jaffa paketići za 1000 mališana na Holiday Marketu  |  PRESTIŽNE NAGRADE ZA VINARIJU PODRUM VUKOJE 1982  |   ||
   

Gde je najskuplji "klub sendvič"?

01.07.2015
Klub sendvič, koji se priprema u hotelima, već treću godinu zaredom najskuplji je u Ženevi, sa cijenom od 29 franaka (27,7 eura).
Drugo mjesto na ovoj klasifikaciji zauzeo je Pariz sa cijenom "klub sendviča" od 21 franka, ispred Stokholma gde se isti obrok dobija za blizu 20 franaka, pokazuje istraživanje portala reservationhotels.com.

Slede London, Hongkong, Oslo i Seul. Najjeftiniji "klub sendvič" na tržištu 28 zemalja obuhvaćenih ovim istraživanjem, priprema se u hotelima u Meksiku, po cijeni nešto većoj od osam franaka, prenosi švajcarski list 24 sata. 

Klub sendvič tradicionalno se priprema od ćuretine ili drugog mesa, slanine, salate i paradajza, uz dodatak majoneza i pomfrita.

 
 
 
 
back to top